Friday, November 24, 2006

Aniversari Baloo!!!

Hola a tots!!!
Ja ho sé, fa dues setmanes que no venim ni la Moni ni jo...Però la propera venim segur, perque resulta que akst dilluns és l'aniversari del Baloo!!
La moni i jo hem pensat en preparar-li una sorpresa! Abans de tot haig de dir que és una sorpresa, li he bloquejat l'usuari del blog al Baloo perque no pugui veure aquest comentari, ossigui que també s'accepten suggerències via blog, perque ell ara no pot accedir, ok?
Bé, haviem pensat en comprar-li un pastís enorme, i confeti i globus, ja sabeu...i una tarja enorme on signariem tots. Hem pensat que podríem posar tres euros per cap per comprar les coses, inclús per comprar-li un regal si sóm molts!!
Bé, Ja anirem pensant com ho muntem, si algu té alguna idea més, o creu que es pot fer càrrec d'organitzar alguna cosa, ja sabeu!!!
Per cert, un altre tema, estaria bé contactar amb amics del Baloo, de fora la Rulot vull dir, i així li faria més ilu també la sorpresa. I hauriem d'aturar la Jam a la meitat i fer-lo pujar a l'escenari!!!je,je,je, cantar-li el happy birthday!!!
Ah!!! M'oblidava, estaria bé gravar-ho tot!!! podem dur càmeres i fer fotos, i hauriem de contactar amb algú de la Rulot que s'encarregués de posar a gravar la jam des de la càmera d'adalt de la sala, ossigui que si sabeu com fer-ho, o teniu contactes, telèfons, e-mails, ja sabeu!!!
I dijous arrivar relativament d'hora per preparar-ho, almenys uns quants, pero organitzar-ho tot, no?
Bé, ja anireu dient propostes, ok?
que és el cumple del Baloo i la hem de LIAR!!!
Petons!!!

3 Comments:

Blogger Carlos Gallego said...

cuenta conmigo. Yo no estoy en Barcelona así que no puedo ayudar mucho, pero haré lo imposible para llegar el jueves. Si hay que preparar algun tema en concreto para baloo o cualquier cosa en la que pueda ayudar decidmelo.

besos

carlos gallego

10:16 AM  
Blogger Adrià said...

Puesss yo estaré en Madrid con un amigo tuyo, pero si puedo colaborar en algo dímelo!.

5:50 PM  
Blogger Neusinha Awake Barcelona said...

Wapoooooooooooo!!!
Que bien q estés!!
Pos mira, en el plan del cumple hemos pensado que el tema trampa podría ser la a´güita amarilla! Subir a tocarla con Baloo y a la mitad de tema parar y hacer el cumpleaños feliz!!!que te parece?
Un besazo enorme!!!

3:06 AM  

Post a Comment

<< Home