Tuesday, November 28, 2006

Plan cumple!!!

A veure, de moment hem pensat el següent:
La Moni i jo ens encarreguem del material, ok? Algú s'haurà de posar als wc de la Rulot a principi de la jam, amb la tarja gegant que compraré, i la signarem tots un per un i posarem tres € de bote pels pastissos, confeti, globus, tarja, espelmes i tal, ok? Creiem que tres està bé, no?
Bé, llavors, el plan és que a les dotze un grup de músics durà a l'escenari al Baloo de forma dissimulada per fer el tema "Agüita amarilla" Carlitos, compto amb tu!!!, i aturar-lo a la meitat, llavors, clar, Charlie, has d'estar al tanto per organitzar la llista i més o menys que sigui sobre les dotze. Llavors, a mig tema, algú ha de tancar les llums (algú sap on són els llums? je,je) el grup que hagi pujat, que s'ha de decidir, comencarà a tocar el "cumpleaños feliz" o s'accepten suggerències.
i algú s'haurà encarregat de posar els globus darrera la barra amagats per llançar-los, i tothom llencarà la seva bosseta de confeti que haurà recollit al signar la tarja als lavabos. I la Moni i jo amb voluntaris, durem el pastís mentre sona el cumpleaños feliiiiiz!!!
Què us sembla?

2 Comments:

Blogger Carlos Gallego said...

Perfecte Neus! Genial! Jo arribo a les 10 directe desde Salamanca! Tocaremos Agüita Amarilla todo lo mas de puta madre que se pueda. Fran sabe donde estan las luces. Asi que mientras fran apaga las luces, la dido se puede ocupar del pastel y despues de interrumpir el tema de Agüita nos metemos con el cumpleaños feliz bien tocao en el tono que digais. Si no habeis hablado con Fran y Dido puedo llamarles yo. En fin, estamos en contacto guapas!

3:18 AM  
Blogger Neusinha Awake Barcelona said...

eoh!!
Ya està! Moni acaba de hablar con Fran! Q guay que vengas tio! A Baloo le da algo!! Creo q le harà mucha ilu lo del cumple!!!
bueno,un besazo y nos vemos pronto!!
Seguimos hablando!

4:22 AM  

Post a Comment

<< Home